Over mij

Waar sta je nu, en waar wil je heen? Dat wil ik altijd graag weten van de ondernemers waar ik mee werk. Vervolgens vertaal ik dat naar een goed programma dat doet wat jij wilt, en dat gebruikersvriendelijk is, zodat je hiermee sneller en beter kunt werken.

De ICT praktisch toepasbaar maken, dat doe ik graag om je verder te helpen. Ik verdiep me continu in de huidige stand van zaken, om dit vervolgens om te zetten in software die gewoon doet wat je ervan verwacht. En ik zorg ervoor dat het er goed uitziet en gebruikersvriendelijk is. Een programma schrijven of een ICT probleem oplossen waar jij blij van wordt, dan ben ik ook blij.

Bij mij ben je dus aan het goede adres als je een ICT probleem goed wilt oplossen, zodat je weer goed en snel verder kunt met je kernbezigheden. Laat de ICT in je voordeel werken.

Goede software maak ik al tientallen jaren. Veel ervaring heb ik hierdoor gekregen. En al die ervaring, daar kun jij je voordeel goed mee doen. Ik houd van duidelijke afspraken over de aanpak, de planning en de kosten en weet hoe trajecten in goede banen te leiden.

Via mijn onderneming Free Software Consultants help ik je graag met je ICT zaken, realisatie van software en hardware, begeleiding, en advies.

Vragen? Neem contact op en stuur me een bericht.